Autor Tema: nkt pden rigtige mPortugal vm trøje Afspil videof Nogle Arsenal fans har egenskaber, og de er ikke n  (Leído 59 veces)

Desconectado ShielaPuw7

  • PHPer@ Fijo
  • ***
  • Mensajes: 121
  • Karma: 0
  • My name is Edwin from Mulhouse studying Social Service. I did my schooling, secured 80% and hope to find someone with same interests in Fencing.
    • Ver Perfil
nkt pden rigtige mSpanien vm trøje Afspil videof Nogle Arsenal fans har egenskaber, og de er ikke nødvendigvis også gratis. Wenger erkendte, at meningens svulmer vil have indflydelse på hans beslutningstagning om hans fremtid. 'Det vil ikke være den vigtigste faktor, men selvfølgelig overvejer du det.' Han talte til Stan Kroenke på det sidste bestyrelsesmøde, men gav indtryk af, at samtalen ikke var noget ud over det sædvanlige. Wenger sagde, at han ikke havde fortalt sine spillere, om han havde besluttet at udvide sin kontrakt, mens klubben tog det usædvanlige skridt til at afgive en erklæring fra formanden, Sir Chips Keswick, og sagde, at beslutningen om Wengers fremtid vil være en fælles og vil være ' meddeles på det rigtige tidspunkt på den rigtige måde '. Brasilien vm trøje Afspil video   Arsenal fans scenen protesterer mod Arsène Wenger før Bayern München spil-video Omkring 200 tilhængere protesterede over for Wenger at forlade 'Vi er fuldt klar over den opmærksomhed, der for øjeblikket er fokuseret på klubben og forstår debatten,' sagde HeKeswick. 'Vi respekterer, at fans har ret til deres forskellige individuelle meninger, men vi vil altid køre denne store fodboldklub med sine bedste langsigtede interesser på hjertet. Arsène har en kontrakt indtil slutningen af ​​sæsonen. Eventuelle beslutninger træffes af os gensidigt og meddeles rettidigt på den rigtige måde. ' Arsenals administrerende direktør, Ivan Gazidis, havde mere eller mindre givet fans mandatet til at protestere på et supportersmøde i 2011. 'Arsène er i sidste ende ansvarlig for fansen,' sagde han. 'Hvis du ser forholdet mellem fansen og lederen nedbryder over tid, er det ikke bæredygtigt.' http://maplelost.tr4.win/xe/board_xsRs22/484765
 http://helpdesk.ispp.edu.kh/ActivityFeed/MyProfile/tabid/57/UserId/4067/Default.aspx
 http://ijin.co.kr/xe/help/2412
 http://www.mealdam.com/xe/m34/580344
 http://yumuki.mireene.com/xe/?document_srl=995684
 
Feel free to visit my web page - Spanien vm trøje

Comunidad PHPeros